måndag 10 september 2012

Bråviksloppet 2012

image

I lördags arrangerade vi, Norrköping triathlon, Bråviksloppet för andra året. I år hade vi utökat med en halvmara och stavgång förutom  de 5, 10 km och knattelopp som fanns innan. Mao det fanns något för alla. Det var även en härlig blandning av människor som kom till start allt från små knattar till elitmotionärer och SM-medaljörer.

image

Det har varit några hektiska veckor för att få ihop allt till ett lyckat arrangemang men nu efteråt tycker jag vi får vara nöjda och alla som deltog verkade också gilla loppet. Vi har dock en del kvar att lära och nästa år kommer vi vara ännu bättre och proffsigare. Arbetet med nästa års lopp har redan startat i huvudet.

image

Själva loppet genomfördes även i år i strålande sensommarväder. Lite blåsigt kanske men man kan ju inte få allt. Vi hade några riktigt fina resultat både på halvmaran och övriga sträckor.

image

Det kändes riktigt roligt att stå bredvid och se alla människor som bubblade av löparglädje. Både innan start och vid målgången.

Väl mött igen nästa år.

1 kommentar:

Järnpöjkarna Helgegren Bröms sa...

Snyggt att ni engagerar er för alla åldrar och målsättningar. Du har rätt, bubblande glädje som på en målgång är svårslaget! /c-m.