måndag 9 november 2009

Lite av ett vakuum

Känns som man hamnat lite i ett vakuum, inga tävlingar inom en nära framtid och man har årets säsong bakom sig. Då är det bra att ha mål uppsatta inför nästa säsong annars skulle det nog vara lätt att lägga sig på sofflocket och känna sig ganska nöjd.

Hittade en grej till i vår som jag blev sugen på att hänga med på. Ett initiativ taget av en kille på Funbeat. Det går ut på att cykla mellan Malmö och Stockholm på 24 h, en resa på ca 60 mil. Det skulle passa ganska bra eftersom jag inte har något annat cykellopp inplanerat just för tillfället. Känns som en rejäl utmaning också. Är det någon mer som är sugen på att hänga med?

Det som är roligt med den här delen av året är de planer som växer fram för kommande säsong. Nu är inte mina planer skrivna i sten på något sätt utan kan mycket väl förändras under året, därför känns det bra att ha många små delmål framöver. Det stora målet är ju trots allt Kalmar 31 juli.

2 kommentarer:

Roberth sa...

Idiotiskt av dig att lägga upp sånt här på din blogg. Nästan omöjligt att inte lockas av utmaningen.

Hoppas bara att det blir ett gäng, så att det går att sitta på rulle. Kan bli svårt att snitta 30 km/h om man får ta för mycket vind (i alla fall för mig). Skulle tro att det blir relativt lugnt på efterfesten. Lägg gärna upp mer info när du vet mer fler detaljer.

Anonym sa...

Är det inte smartare att köra Stockholm till Malmö för då blir det ju nedförs backe.

//Bror