måndag 3 maj 2010

Här igen

Det som jag skrev i förra inlägget stämmer fortfarande. Det dröjer allt längre mellan uppdateringarna, prio ligger på helt andra saker just för tillfället.

Inte nog med att det är mycket att göra på jobbet. Som husägare kommer en hel del måsten med våren. Arbetslistan har bara vuxit och måste nu betas av. Där i mellan ska man hinna träna vara social m.m. Då är det ganska lätt att prioritera det egna bloggandet. Som det ser ut kommer det nog fortsätta vara så ett tag till.

Hur går det med tränandet då? Har haft två väldigt lugna träningsveckor nu men siktar på att växla upp lite nu igen. Fokus har legat mest på löpning då det är det som är mest aktuellt för tillfället. Behöver samla mil inför Stockholms maran. När den är avklarad kommer fokuset att förflyttas mer på cykel igen.

På torsdag är det dags för Grabbhalvan igen. Vi är ett gäng som kommer springa från jobbet som vanligt. Nytt för i år är att det även finns möjlighet att springa en mil, en chans som jag tog. Ska bli intressant att se om man kan göra en bra tid.

Det var allt för tillfället. Keep up the good training!

1 kommentar:

Anonym sa...

Räknar med att du tar under 40 på milen :)