tisdag 2 augusti 2011

Summering juli

Shit redan augusti och semestern snart slut. Fått till många sköna träningspass under juli. Har även inkasserat ännnu en födelsedagspresent, nämligen mjölksyratest och syreupptagningstest på Sport support center. Har ännu inte fått slutgilltiga resultaten men så fort resultaten kommer så kommer de här på bloggen.

Löpning

10 pass a ca 102 km, ca 10 timmar. 
Fortsatt ganska lugnt på löpfronten. Varvat lite backintervaller med lugnare och längre pass. Ett litet orosmoln har dock dykt upp, har fått känning i högerhälsena. Hoppas inte det är något allvarligt.

Cykel

8 pass, 21,5 timmar och 589 km 
Många sköna cykelpass även under juli. Varvat egna pass med pass ihop med klubbkompisar och vänner. Det är riktigt roligt att cykla så dessa pass är inget svårt att prioritera.

Simning

6 pass, 5,5 timmar.
Inte alls så mycket simning som jag hade hoppats på men det verkar ju gå bra ändå visade det sig i lördags.

Övrigt

Träningstävling i Duathlon. Riktigt bra fartträning och bra träning på tävlingsmomentet.

Gammalkils minitriathlon. 1/10-dels Ironman. Vinst i stafettklassen och sjua individuellt. Mycket rolig tävling.

I augusti står Axa Stockholm och Sala Silverman på programmet.

Totalt

27 träningspass a 38 timmar.

2 kommentarer:

John sa...

Tjena odda! tänkte kolla med dej om träningsmöjligheter i och runt norrköping för en annan triathlet. har bott i stan över sommaren och verkar bli kvar här i höst. Var du rekommenderar typ att simma open-water och några tips på bra cykelrundor. Springer gör jag mest i vrinneviskogen. Gjorde järnmannen i lördags, så det blir lugnt några veckor...men sen=) /John Johansson

Anonym sa...

Tjena John! Grattis till Järnmannen till att börja med. Open water funkar bra att köra i Lindö eller någon av sjöarna runt Åby. Om du vill cykla i grupp kan jag rekommendera tisdag eller torsdag kl 18 från Friskis i stan. Då är det gäng som kör därifrån. På www.norrkopingtriathlon.se kan du hitta mer info eller dra ett mail till mig om du vill köra någon gång. /Odda