söndag 2 oktober 2011

Börja om från början

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något här. Det finns många anledningar till detta men de två viktigaste är att jag saknat motivation och att jag bytt jobb som tagit mycket av min energi. Hade en tanke först att strunta i att blogga överhuvudtaget men nu börjar motivationen komma tillbaka så vi gör väl ett nytt försök. Hoppas ni uppskattar min comeback Ler

Mycket har hänt sen sist, men det struntar vi i och tittar framåt istället. Närmast är tanke att jag nästa helg ska kunna titulera mig ultralöpare. Jag tänker springa SUM, 5 mil terräng. Har länge funderat på att springa lite längre än maran men än så länge har det inte blivit av men på lördag är det alltså dags. Ska verkligen bli spännande. Många tankar som snurrar i huvudet inför detta lopp. Förmodligen kommer det bli ett av årets sista tävlingslopp.

imageIdag körde jag sista långpasset ihop med en triathletvän. Mycket trevlig runda i snacktempo. Kändes mycket bra så det är bara att hoppas på att den känslan håller i sig. Givetvis kommer det komma en racereport här sen på bloggen så håll utkik.

Så här glada var vi när vi kom i mål vid klubbhuset.

För övrigt är det mycket som snurrar i huvudet kring nästa års säsong. Upplägg, tävlingar m.m. Ett huvudmål kommer bli Kalmar men det kommer troligen bli mer än så. Mer om det senare.

4 kommentarer:

Järnpöjkarna sa...

Hurra! härligt att Odda-bloggen är igång igen. Alltid inspirerande!

Här lag upp en bild på när jag läser ditt nya inlägg från lilla träningslägret ^^

Kör hårt mannen!

/C-M

Claes sa...

Välkommen tillbaka! Klart du ska blogga :)

Michael Garrido sa...

Gött att du fått inspiration tillbaka, hoppas du kör på med ditt inspirerande bloggande!

Ash sa...

Äntligen tillbaka, Gött !