torsdag 17 november 2011

Styrketräning

Igår gjorde jag något som jag borde och kommer göra oftare i vinter. Eller iallafall göra det till en rutin minst en gång i veckan i mitt träningsschema nämligen att köra styrketräningspass.

Körde först en timme Body pump och sen en halvtimme CXWorx som är ett coreträningspass.  Kändes riktigt bra att köra igenom hela kroppen ordentligt. Känns ordentligt i kroppen idag också men det hoppas jag försvinner efter kvällens simpass. Jag vet att jag kommer ha nytta av dom här passen oavsett om det gäller löpning, simning eller cykel det gäller bara att få in rutinen och att försöka göra det så roligt som möjligt. Jag har nämligen väldigt svårt att motivera mig att köra styrkepass, tycker helt enkelt inte om den typen av träning. Det ska det dock bli ändring på.

Läste också ett bra inlägg imorse där jag fick tips på ett bra upplägg. Läs inlägget här.

2 kommentarer:

Järnpöjkarna sa...

Gott Odda, bara in på gymmet! Tycker särskilt att jag mrker de positiva effekterna när jag simmar och cyklar! Hoppas du ser ut som ett muskel-troll till sommaren! :)

Cykling min passion sa...

Härligt, bra med styrke! Kul att övningarna gav inspiration! :) Det är roligare att vara i gymmet när man har något att gå efter. Jag körde passet igår och det kändes riktigt bra!! :)