onsdag 9 mars 2011

Snabbfotad

Igår invigde jag mina andra lättviktare, ett par Saucony Type A4(175 gr enl. Sauncony). Ett par grymt sköna skor, dom satt som mockasiner på fötterna. Det enda jag kan klaga på är de små kuddarna som sitter i hälkappan som något slags komforthöjare. Jag gillar dom inte tycker mest de trycker på hälen, så dom ska bort. Det var samma sak på min Kinvara så det verkar vara något som Saucony kommit på.

 image

Passet då? Jo det var intervaller med Tjalve i Stadium Arena. Gårdagens huvudserie var 3 x 2000m med joggvila i mellan. Sista intervallen genomfördes i form av jaktstart vilket gav den ett sporrande inslag. Intervallerna gick på 6.58, 7.03 och 7.00. Klart godkänt tycker jag.

6 kommentarer:

Claes sa...

Fränt! Lite närmre marken än Kinvara? Hur är passformen om du jämför de två?

Odda sa...

@Claes: Japp närmare marken, ännu mer känsla. Tycker den sitter tajtare på foten än Kinvaran.

Ash sa...

Älskar mina A3.or men inte lika nöjd med Kinvaran.
precis som du säger, så tycker jag de sitter lite slappt på foten.

A4an bör vara snarlik 3.an så den ligger näsmast till hands.

/ASHKAN

Staffan sa...

3:30-fart på tvåtusingar är ju riktigt riktigt bra. Vad har du för pers på milen?

A4 är intressant även om jag ju har Adidas Adios som ju är snarlik. De ska tydligen testa bl a A4 och andra lättviktare i nästa nummer av RW.

Odda sa...

@Staffan: Tack! Jag har faktiskt inget officiellt pers på 10 km. Har sprungit på 38.25 på träning. Sneglade lite på Adios dojjorna också innan jag slog till på dessa. Ska bli intressant att läsa testet i RW. Är helt såld på lättviktare numera.

Alexander sa...

Grymt bra sprunget på intervallerna! Du kommer vara fasligt snabb till sommarens alla tävlingar