fredag 1 april 2011

Summering Mars

Blir faktiskt lite förvånad när jag gör denna sammanställning. Känns inte alls som jag har sprungit så mycket som jag verkligen gjort. Har återigen gjort en all-time-high, nästan 22 mil. Men det mest positiva med löpningen denna månad är att jag känt att det börjar lossna nu, farten börjar infinna sig i kroppen. Den känslan ska vi försöka behålla.

Hade planerat att få in en boost vecka denna månad men det blev inte riktigt så, det har istället hållt sig på en jämn hög nivå.

Löpning

20 pass a ca 218 km, ca 21,5 timmar och 46,4 km/vecka.
En riktigt bra löpmånad.

Cykel

5 pass, 6 timmar  
Fick till årets första pass ute denna månad, knappt 5 mil.  Tyvärr blev det bara ett, resten av passen har körts på trainern. Ingen vidare cykelmånad men förhoppningsvis blir det skillnad nu i april när våren kommer.

Simning

14 pass, 18 timmar.
Simningen fortsätter att gå bra. Har ökat på dosen ytterligare lite den här månaden. Ska bli spännande och se hur det kommer gå i öppet vatten sen.

Övrigt

Inget övrigt denna månad.

Totalt

39 träningspass fördelat på 29 dagar, 45,5 timmar. En riktigt bra träningsmånad med eller utan boost.

2 kommentarer:

Rasmus sa...

Mars har ju varit en jättebra träningsmånad för dig! Snart kommer cyklingen igång på allvar!

Luleå Midnight Swim sa...

Hej!

Du som söker utmaningar, detta är verkligen något för dig!
Luleå Midnight Swim är 2011 stora nykomling inom Open Water tävlingar. En unik tävling där du som simmare kan välja att under fredagen simma 1500 m eller under lördagen simma 3000 m. Båda loppen är Midnattslopp vilket innebär att du simmar från en dag till den andra, med start tid 23.45. Gå gärna in och läs mer på vår hemsida : www.luleamidnightswim.com