torsdag 30 juni 2011

Tempo

Normalt är det cykelintervaller som står på schemat på onsdagkvällar. Denna gång var det däremot tempo 2 mil på schemat, också en form av intervall dock lite längre.

image

Vi blev 7 st som rullade iväg mot den tänkta startplatsen. Toppenväder, riktigt varmt, skönt och ljumma sommarvindar. Uppvärmningen bestod av lite klungkörning och individuell körning.

Väl på startplatsen stack vi iväg med ca 30 sek mellanrum. Trodde inte benen skulle svara så bra för de kändes fortfarande stela sedan måndagens backintervaller. Kom dock igång bra och kände direkt att jag tog på de framförvarande. Tryckte på bra ut till vändningen. Innan vändningen hade jag kört om 3 st, vilket stärker självförtroendet. Efter vändningen blev det medvind och benen kändes fortfarande bra så det var bara att fortsätta trycka på. Nu kom dock de riktiga tempocyklisterna ifatt och körde om men var nöjd att jag ändå hållt dom bakom mig så långt. Gick i mål på 31 minuter, snitt på dryga 39. Klart nöjd men nästa gång ska snittet över 40 km/h.

Efteråt rullade vi hemåt i sommarkvällen. Nöjda, glada och med ytterligare ett roligt träningspass i ryggen.

3 kommentarer:

Alexander sa...

Jäklar vad grymt du är!

Claes sa...

Det är galet snabbt ju!

Odda sa...

Tack!