onsdag 28 mars 2012

Vilodagar

2 vilodagar i rad var ett tag sen sist, men det ska ju vara bra att vila har jag hört. Hade det inte varit så att jag hade varit iväg och jobbat dessa två dagarna så hade jag ju säkert tränat på som vanligt men nu kändes det bra att ta ett par dagars vila. Känner ibland att jag är för dålig på att tillåta mig ordentlig vila. Det är svårt när man tycker det är så roligt att träna och vill hinna med så mycket som möjligt. Idag blir det lite lunchlöpning och lite simning ikväll.

Ända orosmomentet som finns nu är att jag redan börjar känna av pollen i luften. Har börjat förbereda mig med allergitabletter så vi får hoppas det hjälper. Allergin till trots så känns det underbart att det är så varmt och skönt ute för tillfället, bara att passa på och njuta.

Igår kväll var det för övrigt triathlonkväll på Haga cykel här i stan. Lite schyssta triathlonprylar fanns att klämma och känna på och givetvis att köpa. Blev tyvärr bara en snabb sväng förbi för min del men hann iallafall få en pratstund med Ted Åhs, en riktigt trevlig kille.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ted is king !

/Ash