torsdag 1 oktober 2009

2 pass idag

Körde en löprunda på lunchen idag. Trodde första jag skulle behöva gå upp till gymmet och köra passet på löpbandet men lagom till lunch så slutade det och regna.

Det blev en kylslagen runda och det tog ett tag innan man fick upp värmen. Det är nog så att det är dags att plocka fram vantarna och buffen, åtminstone om det här vädret ska fortsätta.

Kände mig riktigt seg i kroppen innan så jag tvekade faktiskt länge om jag överhuvudtaget skulle träna. Som tur var så vägde lusten att träna över för det var riktigt skönt att få lite frisk luft att pigga upp hjärnan och kroppen med.

Kvällen avslutades med ett simpass i form av simkurs. Ett riktigt tufft pass visade det sig att bli. Idag var det fokus på ryggsim med mycket teknikövningar och benspark. Passet avslutades med 200m frissim, 50 rygg, 150 fritt, 50 rygg, 100 fritt, 50 rygg, 50 fritt. Då kändes det att benen fått sitt tidigare under passet. image

Lika jobbigt, lika roligt var det förstås också. Skönt att få köra sig riktigt trött. Mycket nyttiga tips som vanligt att tänka på till nästa pass på egen hand.

Inga kommentarer: