onsdag 5 januari 2011

Nytt år

Nya året hade väl kunnat börja bättre. Nackspärr, halsont och hosta kan väl knappast kategoriseras som positivt. Igår körde jag iallafall igång träningen igen efter nästan en veckas ofrivilligt uppehåll. Det fick bli ett styrkepass på gymmet för att inte fresta lungorna allt för hårt innan hostan släppt helt. Blir fruktansvärt rastlös när jag inte får röra på mig.

Blev verkligen påmind om att det är nytt år när jag kom till gymmet. Det var tjockt med folk, typiskt denna tid på året. Alla ska börja infria sina nyårslöften om ett nytt hälsosammare liv. Det brukar dock räcka att vänta till början av februari så har den värsta hysterin lagt sig. Kontinuitet verkar inte vara något för gemene man.

Funderar på om jag ska dra ihop en årskrönika. Har ju redan gjort en sammanfattning av tävlingsåret 2010. Vi får se.

För övrigt kan jag rapportera att jag fortfarande är snusfri.

1 kommentar:

Reine sa...

Har oxå dragit på mig 2-3 förkylningar och halsfluss, så nu går jag på pencillin ett tag. Men hoppas komma igång snart. Inriktar mig på lite viktminskning under tiden. Har köpt CLA-tabletter som iallafall enligt Fredrik Paulun faktiskt skall hjälpa vid viktminskning.
Inte så att jag är fet men hade varit kul att se vad det kan bli med lite tanke på kosten, öka muskelmassan lite och konsekvent träning, tillsammans med tabletterna.

Grattis till snusfriheten, har själv varit rökfri i 2.5år nu och ångrar det inte en sekund.