tisdag 4 augusti 2009

Morgonpasset

Idag blev det ett morgonpass på tempohojen. Vem har sagt att man måste ligga och sova bara för att man har semester. Visserligen kom jag iväg en timme senare, kl 07.45, än planerat men det är ju fördelen när man har semester.

Det blev en runda ut till Skenäsfärjan och sen hem igen. Det är en runda på drygt 6 mil, perfekt att köra lite hårdare på. Inte mycket trafik alls. Fick draghjälp av en traktor idag i ett par tre kilometer, riktigt skönt att ligga bakom och surfa med utan större ansträngning i över 40 km/h. Det är ju inte så dumt att hämta andan ibland.

Idag var det en sådan där underbar sommarmorgon med knappt någon vind och skön temperatur. En perfekt start på dagen. Här några bilder från vändplatsen. Det är sällan man ser Bråviken så stilla och blank.

Dagens pass blev en perfekt uppvärmning för torsdagens pass med Ride of hope. Då kommer turen gå mellan Linköping och Katrineholm, ca 12,5 mil. Och om väderprognoserna håller så kan det bli en varm och fin dag. Återkommer med en resumé av den turen i ett senare blogginlägg.

DSC00190 DSC00191DSC00193

Inga kommentarer: