torsdag 16 september 2010

Morgonlöpning

Idag sprang jag för första gången till jobbet. Kroppen kändes betydligt piggare än jag trott den skulle göra. Efter gårdagens pass hem kändes vaderna rejält stela och lite ömma, men efter en natts sömn i kompressionsstrumpor så var de som vanligt igen. Jag måste säga att strumporna gör underverk för mina vader, speciellt när man sover i dom efter ett löppass. Benen återhämtar sig så mycket fortare då. Det är iallafall känslan.

Det blev 6 km:s löpning i ganska lugnt tempo. Tycker det är svårt att springa fort när man har en ryggsäck på ryggen. Kör fortfarande med min gamla och den sitter inte helt optimalt på ryggen. Ser med spänning fram emot att få testa den nya. Med lite tur ramlar den ner i brevlådan imorgon annars borde den komma på måndag. Kommer en recension av den sen senare här på bloggen när jag använt den några pass.

Det är med en skön känsla som man börjar arbetsdagen efter att ha kört lite morgonträning oavsett om det är löpning, simning eller något annat. Man känner sig piggare och fräschare och kaffet på jobbet smakar underbart. Det är ju inte så kul när klockan ringer men då får man försöka den känslan så går det lite lättare.

På de två senaste passen har jag också testat, för mig, en ny grej. Jag har börjat lyssna på en ljudbok. Det funkar faktiskt riktigt bra. Just nu lyssnar jag på Jo Nesbö, Fladdermusmannen. Ser fram emot nästa löppass så jag får höra fortsättningen.

Inga kommentarer: