tisdag 5 januari 2010

Lunch

Årets första inlägg skulle kanske varit en summering av 2009 men det får vänta lite. Istället blir det ett om dagens lunchträning.

Många minusgrader ute idag så det var ganska skönt att gå och ställa sig på löpbandet. Nu gick den sköna känslan iofs över ganska fort eftersom det stod intervaller på programmet, vilket det nästan alltid gör när det är fråga om löpbandsträning.

Körde 10 minuters uppvärmning i lugnt tempo. Därefter körde jag 4 minuters intervaller i 3.40 tempo mao lite drygt 1000 m/intervall. Där i mellan joggvila i 2 min. Totalt blev det 6 intervaller. De 2 sista kändes rejält i benen och lungorna. Avslutade passet med 10 minuters nedjogg + stretch. Ett tufft pass med mina mått mätt.

Hade ev. planerat att köra lite trainer ikväll också men nu lutar det istället åt att gå och se Dolphins spela basket. Det ska bli kul.

1 kommentar:

Roberth sa...

Jag planerar för tävlingspremiär på söndag. Du verkar redan vara i högform så du kanske ska haka på? Vinterspring Marathon: http://www4.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=196975

Det är kanske inte världens roligaste att springa 35 varv på en 1200 metersbana men de har grym service med västska o dyl, där nere i Skövde. Ta bilen till Askersund, så kan vi samåka därifrån. Start 09.00 så man hinner med ett pass på trainern, senare under kvällen!

Hör av dig om du ska med. /Roberth